VIDEO

Twee bevlogen onderzoeksters over soft controls aan het woord, in gesprek met Dina-Perla Portnaar

Video: Twee bevlogen onderzoeksters over soft controls aan het woord, in gesprek met Dina-Perla Portnaar

Video door Risk Compliance TV  [8:23]

8-10-2021

Tijdens het Lustrum Behavioral Risk Congres verzorgden Maaike Lycklama à Nijeholt en Desiree Meurs de keynote over de rol van soft controls bij innovatief toezicht. Na afloop had Dina-Perla Portnaar een nagesprek met beide dames voor de camera van Risk & Compliance TV.

Maaike Lycklama à Nijeholt is vanaf juni 2021 Lector Finance & Business Innovation bij het Kenniscentrum Business Innovation van de Hogeschool Rotterdam. Ze doet veel onderzoek naar soft controls. Desiree Meurs is vanaf 2016 betrokken als hoofdonderzoeker op het onderzoeksproject Soft Controls dat de Hogeschool Rotterdam samen met de Hogeschool van Amsterdam uitvoert.

logo ExpertBibliotheek

Rapporten op het gebied van Audit & Control, Actuariaat & Risk Management, Juridisch & Fiscale Zaken, Pensioenen, Schade & Hypotheken, Compliance en Investment Management.

Bekijk ons volledige overzicht op www.expertbibliotheek.nl.

logo CareerTube

Videoplatform met werkenbij video's van toonaangevende organisaties in de financiële wereld. Met een focus op de finance specialisatie zorgt de koppeling met de 17 (niche) vacaturesites van CareerGuide direct voor een relevant bereik.

Bekijk ons volledige overzicht op www.careertube.com.