VIDEO

Masterclass contractkeuze - 27 januari 2022

Video: Masterclass contractkeuze - 27 januari 2022

Masterclass door Pensioen Federatie  [1:01:15]

Pensioenfederatie
31-1-2022

De Pensioenfederatie is gestart met een serie interactieve, online masterclasses die betrekking hebben op onderdelen van de Wet toekomst pensioenen. De eerste masterclass ging over Contractkeuze en vond plaats op 27 januari. 

Inhoud van de masterclass
Bij invoering van de Wet Toekomst Pensioenen zal op korte termijn een keuze gemaakt moeten worden tussen het solidaire contract en het flexibele contract. Deze masterclass ging in op de overeenkomsten en de verschillen tussen deze twee contracten en op mogelijke overwegingen om te bepalen welk contract het meest aansluit bij de kenmerken en voorkeuren van de deelnemers.

logo ExpertBibliotheek

Rapporten op het gebied van Audit & Control, Actuariaat & Risk Management, Juridisch & Fiscale Zaken, Pensioenen, Schade & Hypotheken, Compliance en Investment Management.

Bekijk ons volledige overzicht op www.expertbibliotheek.nl.

logo CareerTube

Videoplatform met werkenbij video's van toonaangevende organisaties in de financiële wereld. Met een focus op de finance specialisatie zorgt de koppeling met de 17 (niche) vacaturesites van CareerGuide direct voor een relevant bereik.

Bekijk ons volledige overzicht op www.careertube.com.