VIDEO

De bijdrage van banken aan het Nederland van 2025

Video: De bijdrage van banken aan het Nederland van 2025

Webinar de Financiële Poort door de Nederlandse Vereniging van Banken  [1:18:19]

NVB (Nederlandse Vereniging van Banken)
14-10-2021

Op woensdag 13 oktober organiseert de Nederlandse Vereniging van Banken – met Rabobank als medeorganisator van deze editie – de Financiële Poort. Dit jaar is het thema: De bijdrage van banken aan het Nederland van 2025. De bijeenkomst is online.

Een bijdrage leveren aan belangrijke maatschappelijke opgaven Tijdens de Financiële Poort gaan sprekers uit de politiek, wetenschap en de bankensector met elkaar in discussie over de waarde van het bankwezen voor de Nederlandse samenleving. Het kabinet gaat de komende vier jaar aan de slag met grote maatschappelijke en economische vraagstukken om Nederland sterk en duurzaam uit de coronacrisis te laten komen. Voor banken staat voorop dat zij een bijdrage willen leveren aan de belangrijke maatschappelijke opgaven van Nederland.

Sprekers

Sprekers die op 13 oktober aanschuiven zijn onder andere: Wiebe Draijer (CEO Rabobank), Bart Snels (Tweede Kamerlid, Groenlinks), Inge van Dijk (Tweede Kamerlid, CDA), Eugenie Krijnsen (Industrie Leader Financial Sector, PwC Netherlands), Kees Klomp (Lector Betekenis economie) en Hans Stegeman (Econoom, opiniemaker en Chief investment Strategist, Triodos). De bijeenkomst zal worden afgetrapt en afgesloten door de nieuwe voorzitter van de Nederlandse Vereniging van Banken, Medy van der Laan.

logo ExpertBibliotheek

Rapporten op het gebied van Audit & Control, Actuariaat & Risk Management, Juridisch & Fiscale Zaken, Pensioenen, Schade & Hypotheken, Compliance en Investment Management.

Bekijk ons volledige overzicht op www.expertbibliotheek.nl.

logo CareerTube

Videoplatform met werkenbij video's van toonaangevende organisaties in de financiële wereld. Met een focus op de finance specialisatie zorgt de koppeling met de 17 (niche) vacaturesites van CareerGuide direct voor een relevant bereik.

Bekijk ons volledige overzicht op www.careertube.com.