VIDEO

Identificeren in de verzekeringsbranche (iDIN)

Themabijeenkomst over iDIN

Verbond van Verzekeraars
28-5-2019

Als verzekeraar of gevolmachtigd agent wil je onomstotelijk vaststellen met wie je te maken hebt voordat je gegevens verstrekt of zaken met iemand wilt doen. Hoe kun je dat veilig, efficiënt en klantvriendelijk doen, met een oplossing die voldoet aan de Algemene Verordening Gegevensbescherming, maar die ook strookt met je ken-uw-klant verplichtingen? En welke rol speelt de overheid hierbij, met de Wet Digitale Overheid? 

In de fysieke wereld kunnen mensen hun rijbewijs of paspoort tonen om zich te identificeren. In de online-wereld wordt gewerkt met accounts en wachtwoorden. Daar verzamelen consumenten er ongemerkt heel veel van en die moeten ze allemaal onthouden. Het is ook moeilijk om daar veilig mee om te gaan. Intussen kennen we DigiD, iDIN en inloggen met Facebook en Google. Het kan handiger, maar de discussie blijft wat acceptabel en veilig is voor de klanten.  

In de themabijeenkomst “Identificeren in de verzekeringsbranche” wordt ingegaan op dit soort vragen en krijg je via een concrete casus inzicht in de praktijk.

logo ExpertBibliotheek

Rapporten op het gebied van Audit & Control, Actuariaat & Risk Management, Juridisch & Fiscale Zaken, Pensioenen, Schade & Hypotheken, Compliance en Investment Management.

Bekijk ons volledige overzicht op www.expertbibliotheek.nl.

logo CareerTube

Videoplatform met werkenbij video's van toonaangevende organisaties in de financiële wereld. Met een focus op de finance specialisatie zorgt de koppeling met de 17 (niche) vacaturesites van CareerGuide direct voor een relevant bereik.

Bekijk ons volledige overzicht op www.careertube.com.