VIDEO

Presentatie Benchmark Duurzaam beleggen door verzekeraars 2021

Video: Presentatie Benchmark Duurzaam beleggen door verzekeraars 2021

Webinar door VBDO  [53:31]

VBDO
30-9-2021

Op 2 september presenteerden wij de belangrijkste resultaten uit en publicatie van de Benchmark Responsible Investment by Insurance Companies in the Netherlands 2021: Welcome to the real world. Hieruit kam o.a. naar voren dat in 2021 Athora NL de meest duurzame verzekeraar is van Nederland. De presentatie vond plaats vanuit de studio van het Verbond van Verzekeraars in Den Haag.

Programma:

- Opening (Richard Weurding, alg directeur Het Verbond van Verzekeraars & Hester Holtland, projectmanager benchmark VBDO) - Duurzame verzekeringsproducten (Paul Burger & Björn Jalving, Turien & Co)

- Duurzaam beleggen

- best practices (Dennis van der Putten, Athora NL/ACTIAM)

- Felicitatie winnaar Duurzame Verzekeraar Award 2021 en snelste stijger

Benchmark downloaden De benchmark duurzaam beleggen door Nederlandse verzekeraars kunt u hier terugvinden op onze website: www.vbdo.nl/wp-content/uploads/2021/08/VBDO-Benchmark-Verzekeraars-2021_DIG.pdf 

logo ExpertBibliotheek

Rapporten op het gebied van Audit & Control, Actuariaat & Risk Management, Juridisch & Fiscale Zaken, Pensioenen, Schade & Hypotheken, Compliance en Investment Management.

Bekijk ons volledige overzicht op www.expertbibliotheek.nl.

logo CareerTube

Videoplatform met werkenbij video's van toonaangevende organisaties in de financiële wereld. Met een focus op de finance specialisatie zorgt de koppeling met de 17 (niche) vacaturesites van CareerGuide direct voor een relevant bereik.

Bekijk ons volledige overzicht op www.careertube.com.