VIDEO

KRAP | over creativiteit op de arbeidsmarkt in een tijdperk van krapte

Video: KRAP | over creativiteit op de arbeidsmarkt in een tijdperk van krapte

Video door UWV  [1:39:58]

UWV
31-10-2022

Krapte op de arbeidsmarkt die nog héél lang blijft. Het aanbod dat de vraag bepaalt. Wat betekent dat voor werkenden? Voor werkzoekenden? Voor werkgevers? Voor beleidsmakers en -uitvoerders? Kunnen we ontkrappen? Zijn we met elkaar creatief genoeg om oplossingen te bedenken voor de korte én lange termijn?

Op donderdag 13 oktober organiseert UWV een interactieve avond voor iedereen die werkt aan creatieve oplossingen voor de economie, de samenleving en vooral voor de krapte op de arbeidsmarkt. UWV brengt alle doelgroepen op dit gebied samen: werkgevers, werknemers, werkzoekenden, mensen die werkzaam zijn op dit thema én stakeholders. In een mix van talkshow en debat met het publiek werd gesproken over krapte, gevolgen van krapte en oplossingen.

Hierbij wordt samen met inspirerende sprekers, waaronder econoom en socioloog Sandra Phlippen, gekeken naar de langetermijnkansen én naar de dag van morgen. Ook komen inspirerende voorbeelden uit de praktijk op tafel. Inhoud: 0:00 Introductie van KRAP 13:31 Meerdere perspectieven op krapte 23:47 Krapte en arbeid in de toekomst 43:13 Oplossingsrichtingen in het hier en nu 1:07:13 De mensen die nu niet mee doen 1:23:14 Moeten we keuzes maken?

logo ExpertBibliotheek

Rapporten op het gebied van Audit & Control, Actuariaat & Risk Management, Juridisch & Fiscale Zaken, Pensioenen, Schade & Hypotheken, Compliance en Investment Management.

Bekijk ons volledige overzicht op www.expertbibliotheek.nl.

logo CareerTube

Videoplatform met werkenbij video's van toonaangevende organisaties in de financiële wereld. Met een focus op de finance specialisatie zorgt de koppeling met de 17 (niche) vacaturesites van CareerGuide direct voor een relevant bereik.

Bekijk ons volledige overzicht op www.careertube.com.