VIDEO

Future of Work Seminar Series: hybride werken

Video: Future of Work Seminar Series: hybride werken

Webinar door Utrecht University  [8:25]

Universiteit Utrecht
4-5-2021

Hybride werken: deels op kantoor, deels thuis, is voor veel mensen nu de realiteit. Wat weten we uit onderzoek over successen en valkuilen? En over het leiding geven en samenwerken bij een hybride team?

Onderzoekers Jasmijn van Harten en Janna Besamusca delen inzichten en tips in deze Future of Work video.

Dr. Jasmijn van Harten is als universitair docent verbonden aan het departement Bestuurs- en Organisatiewetenschap en coördinator van de masteropleiding Strategisch Human Resource Management aan de Universiteit Utrecht.

Dr. Janna Besamusca is universitair docent in interdisciplinaire sociale wetenschappen aan de Universiteit Utrecht. Ze is een arbeidssocioloog en haar werk richt zich primair op vraagstukken rondom werk en familie, (minimum)lonen en werkuren.

Deze video is gefilmd bij UtrechtInc. Volg de Future of Work hub op https://www.uu.nl/fow

logo ExpertBibliotheek

Rapporten op het gebied van Audit & Control, Actuariaat & Risk Management, Juridisch & Fiscale Zaken, Pensioenen, Schade & Hypotheken, Compliance en Investment Management.

Bekijk ons volledige overzicht op www.expertbibliotheek.nl.

logo CareerTube

Videoplatform met werkenbij video's van toonaangevende organisaties in de financiële wereld. Met een focus op de finance specialisatie zorgt de koppeling met de 17 (niche) vacaturesites van CareerGuide direct voor een relevant bereik.

Bekijk ons volledige overzicht op www.careertube.com.