VIDEO

Pensioencommunicatie die mensen in beweging brengt

Video: Pensioencommunicatie die mensen in beweging brengt

Webinar door TKP   [59:31]

TKP Pensioen
26-11-2021

Pensioen staat vaak laag op de prioriteitenlijst. En dat terwijl het onmisbaar is voor een financieel gezonde toekomst. Nu dienstverbanden flexibeler worden en het pensioen meer meebeweegt met de economie, moeten deelnemers bovendien zélf op tijd uitzoeken of hun inkomen later wel genoeg is. Dat vraagt om pensioencommunicatie die aanzet tot actie en die deelnemers zelfredzamer maakt. Met onze communicatievisie die bestaat uit activeren, beleven en converteren, brengen we mensen in beweging.

Tijdens het webinar praten onze experts u bij over onze aanpak voor pensioencommunicatie. U ontdekt hoe we deelnemers activeren en hoe we dat voor u meetbaar en controleerbaar houden. En hoe de rol van de communicatieprofessional verandert, waarbij data en content een steeds belangrijkere plaats innemen.

logo ExpertBibliotheek

Rapporten op het gebied van Audit & Control, Actuariaat & Risk Management, Juridisch & Fiscale Zaken, Pensioenen, Schade & Hypotheken, Compliance en Investment Management.

Bekijk ons volledige overzicht op www.expertbibliotheek.nl.

logo CareerTube

Videoplatform met werkenbij video's van toonaangevende organisaties in de financiële wereld. Met een focus op de finance specialisatie zorgt de koppeling met de 17 (niche) vacaturesites van CareerGuide direct voor een relevant bereik.

Bekijk ons volledige overzicht op www.careertube.com.