VIDEO

Diversiteit in de top - aan de slag met het ingroeiquotum

Video: Diversiteit in de top - aan de slag met het ingroeiquotum

Video door SER  [5:02]

Sociaal-Economische Raad
12-3-2022

Kathleen Loods (Program Lead Diversity and Inclusion, T-Mobile Nederland), Marguerite Soeteman-Reijnen (Bestuursvoorzitter, Aon Holdings) en John van Hoof (Voorzitter Raad van Bestuur, CSU) benadrukken het belang van diversiteit in (de top van) het bedrijfsleven en nemen ons mee in hun aanpak en opbrengsten.

Voor grote bedrijven in Nederland geldt sinds 1 januari 2022 de wet 'Ingroeiquotum en streefcijfers', met als doel de verhouding tussen vrouwen en mannen in de top en subtop evenwichtiger te maken. Aan de slag met de wet binnen jouw bedrijf? Kijk voor meer informatie op diversiteitsportaal.nl 

logo ExpertBibliotheek

Rapporten op het gebied van Audit & Control, Actuariaat & Risk Management, Juridisch & Fiscale Zaken, Pensioenen, Schade & Hypotheken, Compliance en Investment Management.

Bekijk ons volledige overzicht op www.expertbibliotheek.nl.

logo CareerTube

Videoplatform met werkenbij video's van toonaangevende organisaties in de financiële wereld. Met een focus op de finance specialisatie zorgt de koppeling met de 17 (niche) vacaturesites van CareerGuide direct voor een relevant bereik.

Bekijk ons volledige overzicht op www.careertube.com.