VIDEO

Wat mensen niet zeggen, is vaak nog belangrijker.

Video: Wat mensen niet zeggen, is vaak nog belangrijker.

Video door Risk & Compliance TV  [5:44]

24-5-2022

Tijdens het afgelopen International Risk Congres in Brussel bij Euroclear konden we An Gaiser voor de camera krijgen. An Gaiser is expert op het gebied van non-verbale communicatie, houdt zich bezig met met Soft Controls en risicomanagement en onderzoekt het inzicht in belangen en motieven.

Waar komt bepaald gedrag vandaan?  Wat kunnen we concluderen als we het gesprek beëindigd hebben? Niet alleen het keiharde fact finding, het wat dus, maar ook het hoe is belangrijk, want soms is de informatie die mensen bewust of onbewust achterhouden van belang. Haar doel is om ervoor te zorgen dat teams beter met elkaar gaan samenwerken. An Gaiser zal als keynote gaan spreken op het Behavioral Risk Congres 2022 einde dit jaar. Als voorlopige datum daarvoor staat 1 december in de boeken.

logo ExpertBibliotheek

Rapporten op het gebied van Audit & Control, Actuariaat & Risk Management, Juridisch & Fiscale Zaken, Pensioenen, Schade & Hypotheken, Compliance en Investment Management.

Bekijk ons volledige overzicht op www.expertbibliotheek.nl.

logo CareerTube

Videoplatform met werkenbij video's van toonaangevende organisaties in de financiële wereld. Met een focus op de finance specialisatie zorgt de koppeling met de 17 (niche) vacaturesites van CareerGuide direct voor een relevant bereik.

Bekijk ons volledige overzicht op www.careertube.com.