VIDEO

De zin en onzin van belasting betalen

Lezingen door Gerard Meussen, Indra Römgens en Bruno Verbeek

De zin en onzin van belasting betalen | Lezingen door jurist Gerard Meussen, politicoloog Indra Römgens en filosoof Bruno Verbeek
Donderdag 25 april 2019 | 19.30 - 21.15 uur | Collegezalencomplex Radboud Universiteit | Radboud Reflects en de Faculteit der Rechtsgeleerdheid van de Radboud Universiteit

“Belastingen, belastingen, belastingen! De rest is onzin.” Deze woorden van historicus Rutger Bregman tijdens het World Economic Forum in Davos gingen de wereld over. Zijn boodschap was simpel: de allerrijksten moeten stoppen met belasting ontwijken en hun eerlijke deel gaan betalen. Maar waarom betalen we belasting? En wat is eerlijk? Denk mee met jurist Gerard Meussen, politicoloog Indra Römgens en filosoof Bruno over het nut van belasting.

logo ExpertBibliotheek

Rapporten op het gebied van Audit & Control, Actuariaat & Risk Management, Juridisch & Fiscale Zaken, Pensioenen, Schade & Hypotheken, Compliance en Investment Management.

Bekijk ons volledige overzicht op www.expertbibliotheek.nl.

logo CareerTube

Videoplatform met werkenbij video's van toonaangevende organisaties in de financiële wereld. Met een focus op de finance specialisatie zorgt de koppeling met de 17 (niche) vacaturesites van CareerGuide direct voor een relevant bereik.

Bekijk ons volledige overzicht op www.careertube.com.