VIDEO

Brede Welvaartsindicator 2017

Grote regionale verschillen in brede welvaart

Rabobank
25-10-2017

Welvaart is meer dan alleen economische groei. De Brede Welvaartsindicator meet daarom niet alleen de economische groei, maar ook andere factoren die de brede welvaart van Nederlanders bepalen zoals werkloosheid, milieu, huisvesting, veiligheid en geluk. Volgens de Brede Welvaartsindicator 2017 bestaan er grote regionale verschillen in brede welvaart in Nederland en ook tussen de drie grote steden en de landelijke gebieden. De drie grootste steden Amsterdam, Rotterdam en Den Haag hebben zelfs de laagste brede welvaart van Nederland. De gebieden met de hoogste brede welvaart zijn Noord- en Zuidwest-Drenthe en het Gooi. De regionale Brede Welvaartsindicator is een initiatief van onderzoeksthema Instituties voor Open Samenlevingen van de Universiteit Utrecht in samenwerking met de afdeling RaboResearch van de Rabobank.

logo ExpertBibliotheek

Rapporten op het gebied van Audit & Control, Actuariaat & Risk Management, Juridisch & Fiscale Zaken, Pensioenen, Schade & Hypotheken, Compliance en Investment Management.

Bekijk ons volledige overzicht op www.expertbibliotheek.nl.

logo CareerTube

Videoplatform met werkenbij video's van toonaangevende organisaties in de financiële wereld. Met een focus op de finance specialisatie zorgt de koppeling met de 17 (niche) vacaturesites van CareerGuide direct voor een relevant bereik.

Bekijk ons volledige overzicht op www.careertube.com.