VIDEO

Welke zorgplicht heeft u als financieel planner?

Webinar

NIBE-SVV
5-10-2017

Focus op vakmanschap: webinarreeks van NIBE-SVV. Webinar: Welke zorgplicht heeft u als financieel planner? De klant van goed advies voorzien op het gebied van ffp, hem informeren en ontzorgen. Dat zijn natuurlijk de kerntaken van elke financieel planner. Maar hoever moet en mag hij daarin gaan? Daarover is veel te doen en zijn de meningen verdeeld. Fpp en zorgplicht Te gast is advocaat Robin van Beem van Polis Advocaten. Hij gaat in op wat de doorlopende dienstverlening in het kader van de zorgplicht ffp centraal in de praktijk betekent voor financieel planners. Aan de hand van herkenbare praktijkvoorbeelden licht hij de zorgplicht nader toe. Een must see voor elke financieel planner. Programma webinar • Zorgplicht ffp centraal: hoe zit het precies met de doorlopende dienstverlening? • Kerntaken financieel planner: adviseren, informeren en ontzorgen • Hoever moet en mag de ffp’er daarbij gaan? • Praktijk en theorie ffp: een weerbastigste relatie

logo ExpertBibliotheek

Rapporten op het gebied van Audit & Control, Actuariaat & Risk Management, Juridisch & Fiscale Zaken, Pensioenen, Schade & Hypotheken, Compliance en Investment Management.

Bekijk ons volledige overzicht op www.expertbibliotheek.nl.

logo CareerTube

Videoplatform met werkenbij video's van toonaangevende organisaties in de financiële wereld. Met een focus op de finance specialisatie zorgt de koppeling met de 17 (niche) vacaturesites van CareerGuide direct voor een relevant bereik.

Bekijk ons volledige overzicht op www.careertube.com.