VIDEO

Verzekeringsfraude te lijf: hoe dan?

Focus op vakmanschap: webinarreeks van NIBE-SVV.

NIBE-SVV
16-11-2017

Elk jaar krijgen verzekeraars te maken met vele duizenden gevallen van verzekeringsfraude. In dit webinar, dat we u samen met de Insurance Academy en het Centrum Bestrijding Verzekeringscriminaliteit (CBV) het Verbond van Verzekeraars aanbieden, praten we u bij over de trends, de aanpak voor preventie en detectie, digitalisering en machine learning, en de impact van verzekeringsfraude op het werk en de werkgelegenheid. Ook gaan we in op het convenant dat het Verbond en Zorgverzekeraars Nederland met het Openbaar Ministerie en de Nationale Politie hebben gesloten in de strijd tegen de fraude.
Het webinar, onderdeel van de succesvolle reeks ‘Focus op Vakmanschap’, is live uitgezonden op maandagavond 25 september van 20.30 tot 21.15 uur. Ook nu konden deelnemers aan dit webinar uiteraard weer hun eigen vragen stellen.

Programma webinar
In dit webinar over verzekeringsfraude gingen we in op:
• de trends
• de aanpak voor preventie en detectie
• digitalisering en machine learning
• de impact van verzekeringsfraude op het werk en de werkgelegenheid
• het convenant dat het Verbond en Zorgverzekeraars Nederland met het Openbaar Ministerie en de Nationale Politie hebben gesloten in de strijd tegen de fraude

logo ExpertBibliotheek

Rapporten op het gebied van Audit & Control, Actuariaat & Risk Management, Juridisch & Fiscale Zaken, Pensioenen, Schade & Hypotheken, Compliance en Investment Management.

Bekijk ons volledige overzicht op www.expertbibliotheek.nl.

logo CareerTube

Videoplatform met werkenbij video's van toonaangevende organisaties in de financiële wereld. Met een focus op de finance specialisatie zorgt de koppeling met de 17 (niche) vacaturesites van CareerGuide direct voor een relevant bereik.

Bekijk ons volledige overzicht op www.careertube.com.