VIDEO

Van risicobeheersing naar waardecreatie

Focus op vakmanschap: webinarreeks van NIBE-SVV

NIBE-SVV
3-11-2016

Webinar op 12 september: ‘Risicomanagement: van risicobeheersing naar waardecreatie’

Centraal tijdens ons 4de live webinar in de reeks Focus op Vakmanschap staat de waardecreatie die adviseurs met behulp van risicomanagement kunnen bieden aan de klant. Cultuur en gedrag vormen hierbij de succesfactoren. Lizanne Vroom, zelfstandig adviseur risicomanagement en auteur van toonaangevende boeken over dit vakgebied, heeft daarvoor een eenvoudig model ontwikkeld: het Dynamisch Business Model®. Het model geeft structuur aan de risico-inventarisatie, waarin niet het product maar de organisatie van de klant het uitgangspunt is.

Tijdens dit webinar bevragen we Lizanne Vroom onder meer over scenariodenken en productgericht versus klantgericht kijken. We nemen het Dynamisch Business Model® met u door en schetsen de (financiële) impact en mogelijkheden ervan.

logo ExpertBibliotheek

Rapporten op het gebied van Audit & Control, Actuariaat & Risk Management, Juridisch & Fiscale Zaken, Pensioenen, Schade & Hypotheken, Compliance en Investment Management.

Bekijk ons volledige overzicht op www.expertbibliotheek.nl.

logo CareerTube

Videoplatform met werkenbij video's van toonaangevende organisaties in de financiële wereld. Met een focus op de finance specialisatie zorgt de koppeling met de 17 (niche) vacaturesites van CareerGuide direct voor een relevant bereik.

Bekijk ons volledige overzicht op www.careertube.com.