VIDEO

Het verschil tussen risico en onzekerheid: financieel risicomanagement

Webinar

NIBE-SVV
6-10-2017

Webinar op 19 juni 2017: Het verschil tussen risico en onzekerheid: financieel risicomanagement

Het huidige bancaire landschap biedt grote uitdagingen. Naast een steeds grotere complexiteit van financiële regelgeving neemt de concurrentie binnen de financiële sector verder toe. In deze wereld van toenemende complexiteit en onzekerheid wordt een solide en betrouwbare risicomanagementfunctie steeds belangrijker. Daarover gaat dan ook ons webinar ‘Het verschil tussen risico en onzekerheid: financieel risicomanagement’. Te gast dit keer is Erik Vijlbrief, senior manager bij Zanders, partner voor treasury, risk en finance. In de praktijk gaat financieel risicomanagement vooral over markt-, krediet-, liquiditeits- en operationele risico’s. De heer Vijlbrief belicht deze uitdagingen aan de hand van praktijkvoorbeelden en gaat in op de mogelijke oplossingen. Deelnemers aan dit interactieve webinar kunnen uiteraard ook weer hun eigen vragen stellen.

Programma webinar:

• Introductie van financieel risicomanagement: wat betekent het in de praktijk?
• Is FRM pas belangrijk geworden na de bankencrisis?
• Wat zijn de oplossingen in de praktijk?
• Helpen stresstesting en modellen een volgende crisis voorkomen?

logo ExpertBibliotheek

Rapporten op het gebied van Audit & Control, Actuariaat & Risk Management, Juridisch & Fiscale Zaken, Pensioenen, Schade & Hypotheken, Compliance en Investment Management.

Bekijk ons volledige overzicht op www.expertbibliotheek.nl.

logo CareerTube

Videoplatform met werkenbij video's van toonaangevende organisaties in de financiële wereld. Met een focus op de finance specialisatie zorgt de koppeling met de 17 (niche) vacaturesites van CareerGuide direct voor een relevant bereik.

Bekijk ons volledige overzicht op www.careertube.com.