VIDEO

Fintech 'the next step'

Webinar NIBE-SVV

NIBE-SVV
26-1-2018

Focus op vakmanschap: webinarreeks van NIBE-SVV.
Webinar: ‘Fintech: the next step’

Het fenomeen fintech, financial technology, staat momenteel volop in de belangstelling. Het is er inmiddels alweer een aantal jaren en groeit nog steeds in omvang en betekenis. Wat hebben de fintech-ontwikkelingen ons tot nu toe gebracht? En wat zijn de verwachtingen voor de nabije en verdere toekomst?

In dit webinar praat programmamanager Sjon Post van Computrain u bij over fintech. Is fintech alleen disruptief of biedt fintech ook kansen? Wat is de betekenis van fintech voor productontwikkeling en voor de kennis van klanten en doelgroepen? En wat is de impact op mens, werk en maatschappij?

Fintech is wijdverspreid. Zo speelt de technologie een belangrijke rol bij onder andere Hypotheken, Betalingsverkeer, Trading, Financieren, Zorg en Verzekeren. Kennis over fintech is daarom onmisbaar als u werkzaam bent in de financiële sector. We laten u voorbeelden zien uit binnen- én buitenland. Na het webinar bent u weer helemaal bij!

In dit webinar over fintech gingen we in op:
• Wat is een fintech?
• Wat is de belofte die fintech-bedrijven doen?
• Fintech’s in Nederland
• Oud versus nieuw
• Technologie achter de fintech

-------------------------------------------------

Abonneer je op ons kanaal: https://www.youtube.com/user/NIBESVVTV 

Meer informatie:
https://www.nibesvv.nl/ 

logo ExpertBibliotheek

Rapporten op het gebied van Audit & Control, Actuariaat & Risk Management, Juridisch & Fiscale Zaken, Pensioenen, Schade & Hypotheken, Compliance en Investment Management.

Bekijk ons volledige overzicht op www.expertbibliotheek.nl.

logo CareerTube

Videoplatform met werkenbij video's van toonaangevende organisaties in de financiële wereld. Met een focus op de finance specialisatie zorgt de koppeling met de 17 (niche) vacaturesites van CareerGuide direct voor een relevant bereik.

Bekijk ons volledige overzicht op www.careertube.com.