VIDEO

De auto die in de liftschacht reed

Webinar

NIBE-SVV
20-6-2017

Focus op vakmanschap: webinarreeks van NIBE-SVV. Webinar op 29 mei 2017: De auto die in de liftschacht reed.

Een automobiliste die met haar voertuig ondersteboven in een liftschacht van een parkeergarage belandt. Het gebeurde eerder dit jaar in Oosterwolde. De vrouw is door een gesloten roldeur gereden en omdat autolift beneden stond, duikelde ze met het voertuig voorover. Het duurde enige tijd voordat de brandweer de vrouw uit die benarde positie kon bevrijden. Te gast dit keer is ‘onze eigen’ Dik van Velzen, hoofdredacteur van het verzekeringsvakblad de Beursbengel en senior programmamanager bij NIBE-SVV. Uitgaande van verschillende scenario’s belicht hij de mogelijke verzekeringsvragen die deze unieke casus zo boeiend maken.

Programma webinar:
- Risicoaansprakelijkheid gebrekkige opstallen
- Relatie met hangmatarrest
- Gebouwenverzekering en aansprakelijkheidsverzekering VvE
- Beperking recht van subrogatie

logo ExpertBibliotheek

Rapporten op het gebied van Audit & Control, Actuariaat & Risk Management, Juridisch & Fiscale Zaken, Pensioenen, Schade & Hypotheken, Compliance en Investment Management.

Bekijk ons volledige overzicht op www.expertbibliotheek.nl.

logo CareerTube

Videoplatform met werkenbij video's van toonaangevende organisaties in de financiële wereld. Met een focus op de finance specialisatie zorgt de koppeling met de 17 (niche) vacaturesites van CareerGuide direct voor een relevant bereik.

Bekijk ons volledige overzicht op www.careertube.com.