VIDEO

Hete pensioenaardappelen in verkiezingstijd

Video: Hete pensioenaardappelen in verkiezingstijd

Debat over het pensioen door Netspar  [1:01:44]

Netspar
10-3-2021

Ook in verkiezingstijd heeft pensioen de aandacht. In Nieuwspoort debatteerden VVD, CDA, D66, PvdA, GroenLinks en 50PLUS op 10 maart over de hete pensioenaardappelen. Dat deden ze aan de hand van 4 stellingen over langer doorwerken, korten, pensioenopbouw boven 60.000 euro en verplicht pensioen voor zzp’ers. Het publiek kon vooraf op de stellingen stemmen.

Gespreksleider was Thomas van Zijl (BNR), Marike Knoef (Universiteit Leiden/Netspar) en Bas Werker (Tilburg University/Netspar) waren tijdens het debat de fact checkers vanuit de wetenschap. Je kunt de uitslagen van de stemmingen en het debat hier terugkijken.

logo ExpertBibliotheek

Rapporten op het gebied van Audit & Control, Actuariaat & Risk Management, Juridisch & Fiscale Zaken, Pensioenen, Schade & Hypotheken, Compliance en Investment Management.

Bekijk ons volledige overzicht op www.expertbibliotheek.nl.

logo CareerTube

Videoplatform met werkenbij video's van toonaangevende organisaties in de financiële wereld. Met een focus op de finance specialisatie zorgt de koppeling met de 17 (niche) vacaturesites van CareerGuide direct voor een relevant bereik.

Bekijk ons volledige overzicht op www.careertube.com.