VIDEO

NVB Jaarverslag 2018

Jaarverslag in tweets

“2018 stond in het teken van banken die sámenwerken. Samenwerken om de klant helderheid en inzicht te geven. Door gedragsregels bij kleinzakelijke financieringen weten ondernemers nu beter waar ze aan toe zijn. En door de publiekscampagne over aflossingsvrije hypotheken zijn mensen zich bewust van hun mogelijkheden. 2019 wordt het jaar waarin banken verdere samenwerking zoeken om hun rol als poortwachter van het financiële systeem nog beter te kunnen vervullen.”

Dat zei voorzitter Chris Buijink van de Nederlandse Vereniging van Banken vandaag bij de vaststelling van het jaarverslag 2018 van de vereniging - op 3 juli 2019.

logo ExpertBibliotheek

Rapporten op het gebied van Audit & Control, Actuariaat & Risk Management, Juridisch & Fiscale Zaken, Pensioenen, Schade & Hypotheken, Compliance en Investment Management.

Bekijk ons volledige overzicht op www.expertbibliotheek.nl.

logo CareerTube

Videoplatform met werkenbij video's van toonaangevende organisaties in de financiële wereld. Met een focus op de finance specialisatie zorgt de koppeling met de 17 (niche) vacaturesites van CareerGuide direct voor een relevant bereik.

Bekijk ons volledige overzicht op www.careertube.com.