VIDEO

Tech-innovaties in het accountantsberoep

Video Open Podium Accounttech 2020 door NBA  [2:07:05]

NBA
2-7-2020

Het tweede Open Podium Accounttech vond online plaats op 25 juni 2020. Presentatie was in handen van Antje Kuilboer-Noorman.

Het Open Podium Accounttech vormt het onafhankelijke platform voor vernieuwende technologische ideeën, startup-initiatieven en door de koplopers reeds gebruikte technologie. Met het organiseren van het Open Podium Accounttech beoogt de NBA de technologische toepassingen in ons beroep vooruit te helpen, te versnellen en vooral zichtbaar te maken.

Met deze video is het Open Podium integraal terug te kijken. Uit het totaal van 20 inzendingen heeft een vertegenwoordiging van de NBA Young Profs en het Open Podium Forum de 10 inzendingen geselecteerd voor 2020. Deze 10 pitches zijn hier te zien.

logo ExpertBibliotheek

Rapporten op het gebied van Audit & Control, Actuariaat & Risk Management, Juridisch & Fiscale Zaken, Pensioenen, Schade & Hypotheken, Compliance en Investment Management.

Bekijk ons volledige overzicht op www.expertbibliotheek.nl.

logo CareerTube

Videoplatform met werkenbij video's van toonaangevende organisaties in de financiële wereld. Met een focus op de finance specialisatie zorgt de koppeling met de 17 (niche) vacaturesites van CareerGuide direct voor een relevant bereik.

Bekijk ons volledige overzicht op www.careertube.com.