VIDEO

Praktijkervaringen met RGS

Drie gebruikers aan het woord

NBA
11-6-2018

Ontwikkelingen in de markt, met een focus op de relatie met de klant, zorgen ervoor dat de rol van administratie- en accountantskantoren en intermediairs aanzienlijk verandert. Drie gebruikers leggen in een nieuw filmpje uit hoe het Referentie GrootboekSchema (RGS) hun helpt om in te spelen op deze ontwikkelingen.

RGS maakt betrouwbare en efficiënte data-uitwisseling en inrichting van boekhoudkundige systemen mogelijk en werkt kosten- en tijdbesparend. Klanten plukken hier direct de vruchten van. Zij kunnen sneller en betrouwbaarder geadviseerd worden over boekhoudkundige resultaten. 

“Door RGS maak ik mijn administraties beter vergelijkbaar met elkaar, waardoor ik beter kan adviseren naar onze klant toe, en daardoor meer toegevoegde waarde kan leveren”
Adrian Egas, IT-Consultant bij Alfa Accountants en Adviseurs

RGS is een grootboekrekeningschema dat gebaseerd is op een gestandaardiseerde codering van financiële gegevens. Vanuit een diversiteit aan boekhoudingen met allemaal een eigen rekeningschema, maakt RGS het mogelijk om op eenduidige wijze tot verschillende standaard rapportages te komen. Interne en externe rapportages worden zo sneller opgesteld en het opstellen van betrouwbare dashboards of bedrijfsvergelijkingen worden een stuk eenvoudiger.

Meer weten?
www.referentiegrootboekschema.nl 

 

logo ExpertBibliotheek

Rapporten op het gebied van Audit & Control, Actuariaat & Risk Management, Juridisch & Fiscale Zaken, Pensioenen, Schade & Hypotheken, Compliance en Investment Management.

Bekijk ons volledige overzicht op www.expertbibliotheek.nl.

logo CareerTube

Videoplatform met werkenbij video's van toonaangevende organisaties in de financiële wereld. Met een focus op de finance specialisatie zorgt de koppeling met de 17 (niche) vacaturesites van CareerGuide direct voor een relevant bereik.

Bekijk ons volledige overzicht op www.careertube.com.