VIDEO

NBA | Kennistafel oorzakenanalyse Projectgroep niet-OOB

‘Goed’ of ‘fout’ kunnen verschillende redenen hebben. Accountantskantoren doen onderzoek doormiddel van oorzakenanalyse.

Af en toe gaat er wat fout in een controle. Soms is een dossier niet op orde. Tegelijkertijd zijn er ook dossiers die als goed voorbeeld kunnen dienen.  ‘Goed’ of ‘fout’ kunnen verschillende redenen hebben. Accountantskantoren doen onderzoek naar die redenen: Oorzakenanalyse.

Wat zijn de raakvlakken tussen het onderwerp oorzakenanalyse bij de accountantsorganisaties in verschillende segmenten en wat zijn de verschillen? Wat kunnen we van elkaar leren? Zijn er rode draden in de methode en gemeenschappelijke oorzaken die bij alle Wta-vergunninghouders spelen?

logo ExpertBibliotheek

Rapporten op het gebied van Audit & Control, Actuariaat & Risk Management, Juridisch & Fiscale Zaken, Pensioenen, Schade & Hypotheken, Compliance en Investment Management.

Bekijk ons volledige overzicht op www.expertbibliotheek.nl.

logo CareerTube

Videoplatform met werkenbij video's van toonaangevende organisaties in de financiële wereld. Met een focus op de finance specialisatie zorgt de koppeling met de 17 (niche) vacaturesites van CareerGuide direct voor een relevant bereik.

Bekijk ons volledige overzicht op www.careertube.com.