VIDEO

NBA Helpt Webinar ‘Accountants in business in coronatijden’

Webinar door NBA HELPT #3  [1:37:45]

NBA
30-4-2020

Op donderdag 30 april 2020 vond het derde webinar uit deze reeks plaats, speciaal gericht op accountants in business, zowel in strategische, toezichthoudende functies als werkzaam in controlling of uitvoering.

Doel was ervaringen en inzichten te delen en wetenschappelijke inzichten te bieden over het besturen van organisaties in moeilijke tijden.

Naast een bijdrage vanuit de NBA-helpdesk over actuele vragen die spelen, worden presentaties verzorgd over de praktijk door Ingrid Hems AA (Concernhoofd Financiën en bedrijfsvoering Ergon), over risicomanagement door prof. dr. Arco van de Ven RA (Hoogleraar Tias), over risicomanagement en kansen door drs. Coen Reinders RA (manager Finance & Risk) en over de toezichtsrol door Petri Hofste RA (commissaris en bestuurder).

logo ExpertBibliotheek

Rapporten op het gebied van Audit & Control, Actuariaat & Risk Management, Juridisch & Fiscale Zaken, Pensioenen, Schade & Hypotheken, Compliance en Investment Management.

Bekijk ons volledige overzicht op www.expertbibliotheek.nl.

logo CareerTube

Videoplatform met werkenbij video's van toonaangevende organisaties in de financiële wereld. Met een focus op de finance specialisatie zorgt de koppeling met de 17 (niche) vacaturesites van CareerGuide direct voor een relevant bereik.

Bekijk ons volledige overzicht op www.careertube.com.