VIDEO

Maturiteitsmodel Financieel Professional 2022

Het Maturiteitsmodel geeft een nadere concretisering van de toekomstvisie op het beroep van de Financieel Professional.

NBA
20-2-2019

Het Maturiteitsmodel geeft een nadere concretisering van de toekomstvisie op het beroep van de Financieel Professional zoals eind 2017 door de NBA gepubliceerd.

Die toekomstvisie was opgebouwd rondom een model van de  nancieel professional bestaande uit het werk- niveau, het perspectief, het kennisgebied en de rol van de  nancieel professional, onder invloed van belangrijke externe ontwikkelingen. Dat model is in dit document gebruikt als startpunt voor het uitwerken van de hoofdactiviteiten en rollen in een maturiteitsmodel van de  nancieel professional. Dit is voor strategie en per kennisgebied, langs de dimen- sies verantwoordelijkheid bij strategie en rol in de waardeketen. Hieruit komen vier pro e- len voort per kennisgebied: de starter, de ondersteuner, de manager en de partner.

logo ExpertBibliotheek

Rapporten op het gebied van Audit & Control, Actuariaat & Risk Management, Juridisch & Fiscale Zaken, Pensioenen, Schade & Hypotheken, Compliance en Investment Management.

Bekijk ons volledige overzicht op www.expertbibliotheek.nl.

logo CareerTube

Videoplatform met werkenbij video's van toonaangevende organisaties in de financiële wereld. Met een focus op de finance specialisatie zorgt de koppeling met de 17 (niche) vacaturesites van CareerGuide direct voor een relevant bereik.

Bekijk ons volledige overzicht op www.careertube.com.