VIDEO

Klikspaan of poortwachter?

Webinar door NBA HELPT #6  [1:35:20]

NBA
30-6-2020

De NBA organiseerde donderdag 25 juni het zesde NBA HELPT Webinar, waarin deze keer fraude tijdens de coronacrisis centraal stond. Tijdens het webinar komt een aantal aspecten rondom fraude aan de orde. Wat is de rol van de accountant bij fraude in coronatijd, wat wordt er van hem of haar verwacht? Welke risico's signaleert de Financial Intelligence Unit (FIU-NL)? Wat zijn concrete voorbeelden waar de accountant extra alert op moet zijn?

Natuurlijk is fraude niet alleen de verantwoordelijkheid van de controlerend accountant, maar zeker ook die van bestuurders, commissarissen en accountants in interne rollen. Hoe is die rolverdeling? Uiteraard wordt er tijdens het webinar vanuit de NBA helpdesk ook ingegaan op vragen die rondom fraude worden gesteld. 

logo ExpertBibliotheek

Rapporten op het gebied van Audit & Control, Actuariaat & Risk Management, Juridisch & Fiscale Zaken, Pensioenen, Schade & Hypotheken, Compliance en Investment Management.

Bekijk ons volledige overzicht op www.expertbibliotheek.nl.

logo CareerTube

Videoplatform met werkenbij video's van toonaangevende organisaties in de financiële wereld. Met een focus op de finance specialisatie zorgt de koppeling met de 17 (niche) vacaturesites van CareerGuide direct voor een relevant bereik.

Bekijk ons volledige overzicht op www.careertube.com.