VIDEO

Keep your Ethics!

NBA-congres met o.a. Andrew Fastow, ex-cfo Enron

NBA
16-11-2018

Videoverslag van de NBA Dag van De Financial op 27 september 2018 over de dunne lijn tussen het volgen van de regels en onethisch gedrag. Met: Eric Smit (Follow the Money), Kristina Linke (Rijksuniversiteit Groningen), Oscar Gelderblom (Universiteit Utrecht), Richard Happé (Tilburg University), Edgar Karssing (Nyenrode) en ex-Enron cfo Andrew Fastow.

Keep your Ethics! 
Verslag van congres NBA voor accountants in business en andere belangstellenden. Aan de kwaliteit en integriteit van financieel professionals worden hoge eisen gesteld. De normen van morgen, zijn andere dan vandaag. Laat ethiek zich vangen in de wet?

logo ExpertBibliotheek

Rapporten op het gebied van Audit & Control, Actuariaat & Risk Management, Juridisch & Fiscale Zaken, Pensioenen, Schade & Hypotheken, Compliance en Investment Management.

Bekijk ons volledige overzicht op www.expertbibliotheek.nl.

logo CareerTube

Videoplatform met werkenbij video's van toonaangevende organisaties in de financiële wereld. Met een focus op de finance specialisatie zorgt de koppeling met de 17 (niche) vacaturesites van CareerGuide direct voor een relevant bereik.

Bekijk ons volledige overzicht op www.careertube.com.