VIDEO

In gesprek met de kwartiermakers over de toekomst van het accountantsberoep

Video: In gesprek met de kwartiermakers over de toekomst van het accountantsberoep

Webinar NBA  [1:43:56]

NBA
31-5-2021

Een jaar geleden zijn Marlies de Vries en Chris Fonteijn op verzoek van de minister van Financiën van start gegaan als Kwartiermakers Toekomst Accountancysector. Op donderdag 20 mei is er een webinar georganiseerd ‘In gesprek met de Kwartiermakers’, door de NBA, waarin zij in gesprek gaan over de toekomst van het accountantsberoep.

Tijdens het webinar vertellen Marlies de Vries en Chris Fonteijn hoe zij het afgelopen jaar ervaren hebben, hoe de verschillende onderdelen van hun opdracht ervoor staan, en hoe zij het vervolg van hun opdracht zien. Daarnaast is er de gelegenheid voor de deelnemers om vragen te stellen. De Kwartiermakers horen graag van accountants uit de dagelijkse praktijk (groot, klein, jong en oud) waar zij trots op zijn of zich juist zorgen over maken, en hoe zij invulling geven aan kwaliteitsverbeteringen in de sector. De Kwartiermakers hopen op een inspirerende middag die zowel de deelnemers als henzelf nieuwe en verdiepende inzichten zal bieden.

logo ExpertBibliotheek

Rapporten op het gebied van Audit & Control, Actuariaat & Risk Management, Juridisch & Fiscale Zaken, Pensioenen, Schade & Hypotheken, Compliance en Investment Management.

Bekijk ons volledige overzicht op www.expertbibliotheek.nl.

logo CareerTube

Videoplatform met werkenbij video's van toonaangevende organisaties in de financiële wereld. Met een focus op de finance specialisatie zorgt de koppeling met de 17 (niche) vacaturesites van CareerGuide direct voor een relevant bereik.

Bekijk ons volledige overzicht op www.careertube.com.