VIDEO

Accountantsdag 2018 | Geld- & datastromen onder controle

Tijdens de Accountantsdag 2018 (21 november) gingen we in op de complexe materie en zochten NBA en leden samen naar antwoorden.

NBA
5-12-2018

In organisaties vind je steeds vaker een wirwar van data en geldstromen. Met de sterke groei van de hoeveelheid data en transacties neemt de complexiteit alsmaar toe. Hoe houdt de accountant grip? Hoe herken je patronen van bedrog?

Tijdens de Accountantsdag 2018 (21 november) gingen we in op de complexe materie en zochten NBA en leden samen naar antwoorden.

Met o.a. Wopke Hoekstra (Minister van Financiën), Merel van Vroonhoven (Voorzitter AFM), Prof.mr. Pieter van Vollenhoven (Voorzitter Stichting Maatschappij en Veiligheid) en Robert Doornbos (Voormalig Formule 1-coureur). Dagvoorzitter: Rens de Jong

logo ExpertBibliotheek

Rapporten op het gebied van Audit & Control, Actuariaat & Risk Management, Juridisch & Fiscale Zaken, Pensioenen, Schade & Hypotheken, Compliance en Investment Management.

Bekijk ons volledige overzicht op www.expertbibliotheek.nl.

logo CareerTube

Videoplatform met werkenbij video's van toonaangevende organisaties in de financiële wereld. Met een focus op de finance specialisatie zorgt de koppeling met de 17 (niche) vacaturesites van CareerGuide direct voor een relevant bereik.

Bekijk ons volledige overzicht op www.careertube.com.