VIDEO

De juridische kant van cyberriskmanagement

Video: De juridische kant van cyberriskmanagement

Webinar door Marsh over de juridische kant van cyberriskmanagement  [25:28]

MarshMcLennan
15-1-2021

In dit interview bespreken de heren Jan Duyvensz en Jurriaan Jansen (beide partner bij Norton Rose Fulbright) de rol van de advocaten en juridische afdelingen met betrekking tot cyberriskmanagement, denk bijvoorbeeld aan opstellen van contracten maar zeker ook hoe te reageren op een incident. Tevens gaan ze in op zaken die organisaties in praktijk kunnen brengen om hun cyberweerbaarheid te verhogen. Verder wordt besproken hoe een cyberverzekering werkt gaat men specifiek in op module van first response en deelt men hun ervaringen inzake cyberclaims.  

Tot slot wordt uitgelegd hoe de nieuwe Wet afwikkeling massaschade in collectieve actie (WAMCA) werkt en wat deze wet betekent voor u als burger en voor organisaties in het algemeen. 

logo ExpertBibliotheek

Rapporten op het gebied van Audit & Control, Actuariaat & Risk Management, Juridisch & Fiscale Zaken, Pensioenen, Schade & Hypotheken, Compliance en Investment Management.

Bekijk ons volledige overzicht op www.expertbibliotheek.nl.

logo CareerTube

Videoplatform met werkenbij video's van toonaangevende organisaties in de financiële wereld. Met een focus op de finance specialisatie zorgt de koppeling met de 17 (niche) vacaturesites van CareerGuide direct voor een relevant bereik.

Bekijk ons volledige overzicht op www.careertube.com.