VIDEO

Waarom de Zuidas voor de roebel valt

Video: Waarom de Zuidas voor de roebel valt

Livecast Follow the money  [1:39:47]

19-5-2022

"Waarom werden rijke Russen met open armen ontvangen door de fiscalisten en juristen aan de Zuidas terwijl, nu er bloed vloeit in Oekraïne, de Zuidaskantoren moeiteloos afscheid nemen van hun Russische klanten?" Die vraag was de opening van presentator en moderator Frederique de Jong voor een discussie over 'rijke Russen in belastingparadijs Nederland'.

Vier specialisten namen zitting in het panel. Henk-Willem Smits, onderzoeksjournalist van Follow the Money en mede-auteur van het boek Het belastingparadijs, Leo Neve, belastingadviseur en mede-eigenaar van een trustkantoor, Anna Gunn, adviseur op het gebied van fiscale ethiek en belastingdocent aan de Universiteit Leiden en Germ Kemper, advocaat en voormalig deken van de Amsterdamse Orde van Advocaten.

logo ExpertBibliotheek

Rapporten op het gebied van Audit & Control, Actuariaat & Risk Management, Juridisch & Fiscale Zaken, Pensioenen, Schade & Hypotheken, Compliance en Investment Management.

Bekijk ons volledige overzicht op www.expertbibliotheek.nl.

logo CareerTube

Videoplatform met werkenbij video's van toonaangevende organisaties in de financiële wereld. Met een focus op de finance specialisatie zorgt de koppeling met de 17 (niche) vacaturesites van CareerGuide direct voor een relevant bereik.

Bekijk ons volledige overzicht op www.careertube.com.