VIDEO

Blockchain: van hype naar paradigma verandering

Lykle de Vries (Thesis One)

DPA Professionals
1-12-2017

We kunnen er niet meer onderuit, 2017 is het jaar van blockchain. Deze krijgt gestaag invloed op o.a. de financiële dienstverlening, logistiek en energievoorziening. Maar hoe werkt dit nu eigenlijk? Wil jij je goed voorbereiden op de veranderingen die deze technologie in de organisatie van ons werk en leven teweegbrengt? Lykle de Vries loopt al jaren mee in de digitale voorhoede, en helpt organisaties met zijn bureau Thesis One om nieuwe wegen te vinden in de kennis- en netwerksamenleving. In deze interactieve workshop raak je thuis in de principes achter blockchain en begrijp je wat deze disruptieve ontwikkeling kan betekenen voor de manier waarop we ons leven en werk organiseren.

logo ExpertBibliotheek

Rapporten op het gebied van Audit & Control, Actuariaat & Risk Management, Juridisch & Fiscale Zaken, Pensioenen, Schade & Hypotheken, Compliance en Investment Management.

Bekijk ons volledige overzicht op www.expertbibliotheek.nl.

logo CareerTube

Videoplatform met werkenbij video's van toonaangevende organisaties in de financiële wereld. Met een focus op de finance specialisatie zorgt de koppeling met de 17 (niche) vacaturesites van CareerGuide direct voor een relevant bereik.

Bekijk ons volledige overzicht op www.careertube.com.