VIDEO

Insurance Outlook Dialogue: Verzekeraars en sociale verantwoordelijkheid

Video: Insurance Outlook Dialogue: Verzekeraars en sociale verantwoordelijkheid

Video door Deloitte  [39:31]

Deloitte
6-10-2021

Samen met onze gasten, Ingrid de Swart en Lidwien Suur, praten we in de derde Insurance Outlook Dialogue over de sociale verantwoordelijkheid van verzekeraars.

Zien zij zichzelf als sociale ondernemingen die dienstverlenend zijn aan de maatschappij, of zijn aandeelhouders nog altijd leidend? Is het vertrouwen in verzekeraars gestegen door COVID-19? Hoe zien verzekeraars duurzaamheidsdoelstellingen? Welke rol spelen zij bij ‘onverzekerbare’ gebeurtenissen? Moeten ze zich vaker ruimhartig opstellen en actief meewerken aan het verzekerbaar maken van zulke cases? En: is het Nederlandse verzekeringsstelsel voldoende robuust voor lange-termijnrisico’s zoals klimaatveranderingen en overstromingen?

logo ExpertBibliotheek

Rapporten op het gebied van Audit & Control, Actuariaat & Risk Management, Juridisch & Fiscale Zaken, Pensioenen, Schade & Hypotheken, Compliance en Investment Management.

Bekijk ons volledige overzicht op www.expertbibliotheek.nl.

logo CareerTube

Videoplatform met werkenbij video's van toonaangevende organisaties in de financiële wereld. Met een focus op de finance specialisatie zorgt de koppeling met de 17 (niche) vacaturesites van CareerGuide direct voor een relevant bereik.

Bekijk ons volledige overzicht op www.careertube.com.