VIDEO

Esther van Luit, Junior Manager Cyber Risk Services

Oplossingen bedenken tegen cybercrime. En voor meer vrouwen in de IT?

Deloitte
15-5-2019

Esther van Luit is Manager Cyber Risk Services en adviseert verschillende bedrijven over veilige digitale omgevingen. Daarnaast zet ze zich actief in voor meer vrouwen in de IT door onder meer voorlichting te geven op middelbare scholen.

‘Bedrijven proberen zich zo goed mogelijk te beveiligen tegen hackers en andere gevaren op het internet. Bij Deloitte kunnen we hier op verschillende manieren aan bijdragen. Het begint vaak met een risicoanalyse. Hierbij bekijk je eerst wat de grootste gevaren zijn en waar onmiddellijk iets aan gedaan moet worden. We brengen dan onder meer in kaart wat voor hackers interessante informatie is. Maar we onderzoeken bijvoorbeeld ook wat de cruciale bedrijfsprocessen zijn die eigenlijk nooit stil zouden mogen liggen. Dat zijn de gebieden die we het zwaarst gaan beveiligen.

 

 

 

 

logo ExpertBibliotheek

Rapporten op het gebied van Audit & Control, Actuariaat & Risk Management, Juridisch & Fiscale Zaken, Pensioenen, Schade & Hypotheken, Compliance en Investment Management.

Bekijk ons volledige overzicht op www.expertbibliotheek.nl.

logo CareerTube

Videoplatform met werkenbij video's van toonaangevende organisaties in de financiële wereld. Met een focus op de finance specialisatie zorgt de koppeling met de 17 (niche) vacaturesites van CareerGuide direct voor een relevant bereik.

Bekijk ons volledige overzicht op www.careertube.com.