VIDEO

Persconferentie DNB Jaarverslag 2017

Er komt veel op de financiële sector af.

De Nederlandsche Bank
29-3-2018

De wereldeconomie floreert. Met groeicijfers als 3,7% voor de wereldeconomie, 2,4% voor het eurogebied, en 3,2% voor Nederland geldt: veel beter dan dit gaat het niet worden. Op het eerste oog herinnert weinig aan de financiële crisis die tien jaar geleden de kop op stak. Het uitbundige klimaat kan echter niet verhullen dat beleidsmakers nog het nodige te stellen hebben met de naweeën van de crisis. Zo verdienen normalisering van het monetair beleid en versterking van de Economische en Monetaire Unie momenteel de hoogste prioriteit. Voor Nederland ligt er een uitgelezen kans om de economie te ontdoen van haar conjuncturele grillen.

Downloads

logo ExpertBibliotheek

Rapporten op het gebied van Audit & Control, Actuariaat & Risk Management, Juridisch & Fiscale Zaken, Pensioenen, Schade & Hypotheken, Compliance en Investment Management.

Bekijk ons volledige overzicht op www.expertbibliotheek.nl.

logo CareerTube

Videoplatform met werkenbij video's van toonaangevende organisaties in de financiële wereld. Met een focus op de finance specialisatie zorgt de koppeling met de 17 (niche) vacaturesites van CareerGuide direct voor een relevant bereik.

Bekijk ons volledige overzicht op www.careertube.com.