VIDEO

Klaas Knot over de Woningmarkt en belasting

Video: Klaas Knot over de Woningmarkt en belasting

Video door DNB  [12:15]

De Nederlandsche Bank
30-3-2022

Twee jaar geleden verwachtten slechts weinigen dat de coronacrisis onze samenleving en economie zo lang in haar greep zou houden. Maar ook 2021 stond weer voor een belangrijk teken in het teken van de pandemie. In dit jaarverslag blikken we terug, maar ook vooruit. Want inmiddels laten we de crisisfase van de pandemie achter ons, maar zijn we in een volgende, geopolitieke crisis beland. Daarnaast zijn er nog genoeg andere uitdagingen, van de arbeidsmarkt tot inflatie. Presentatrice Elen Demir ging in gesprek met Klaas Knot, president van De Nederlandsche Bank over de Woningmarkt en belasting.

logo ExpertBibliotheek

Rapporten op het gebied van Audit & Control, Actuariaat & Risk Management, Juridisch & Fiscale Zaken, Pensioenen, Schade & Hypotheken, Compliance en Investment Management.

Bekijk ons volledige overzicht op www.expertbibliotheek.nl.

logo CareerTube

Videoplatform met werkenbij video's van toonaangevende organisaties in de financiële wereld. Met een focus op de finance specialisatie zorgt de koppeling met de 17 (niche) vacaturesites van CareerGuide direct voor een relevant bereik.

Bekijk ons volledige overzicht op www.careertube.com.