VIDEO

Corona op de werkvloer

Vraag en antwoord webinar door DAS   [56:48]

DAS
31-3-2020

Afgelopen woensdagmiddag 25 maart heeft DAS, onder leiding van Pascal Besselink en Roland Kroes, een webinar georganiseerd. Tijdens het webinar werden vragen beantwoord over de tijdelijke Noodmaatregel Overbrugging voor Werkbehoud (NOW), de gevolgen van het sluiten van de scholen voor werkgevers in combinatie met de (on)mogelijkheid van thuiswerken, en vragen rondom ziekte, re-integratie, ontslag, loondoorbetaling en vakantie, gerelateerd aan het coronavirus.

Meer informatie? Bekijk onze speciale pagina met vragen en antwoorden over het coronavirus. Deze pagina houden we continu actueel. https://www.das.nl/coronavirus-juridi...

logo ExpertBibliotheek

Rapporten op het gebied van Audit & Control, Actuariaat & Risk Management, Juridisch & Fiscale Zaken, Pensioenen, Schade & Hypotheken, Compliance en Investment Management.

Bekijk ons volledige overzicht op www.expertbibliotheek.nl.

logo CareerTube

Videoplatform met werkenbij video's van toonaangevende organisaties in de financiële wereld. Met een focus op de finance specialisatie zorgt de koppeling met de 17 (niche) vacaturesites van CareerGuide direct voor een relevant bereik.

Bekijk ons volledige overzicht op www.careertube.com.