VIDEO

Don Fullerton over circulaire economie

Don Fullerton is Professor of Finance aan de University of Illinois, met bijzondere interesse voor de effectiviteit en efficiëntie van milieubeleid.

CPB
24-6-2018

Op dit terrein heeft hij een indrukwekkende staat van dienst opgebouwd via zijn werk aan onder meer Berkeley, Princeton en Carnegie Mellon.

Dit jaar staat tijdens de CPB Lecture de circulaire economie centraal. Het streven naar een meer circulaire economie heeft in de afgelopen jaren maatschappelijk steeds meer momentum gekregen. Don Fullerton heeft tijdens zijn lezing aangeven wat dit betekent voor de economie, het milieu en daarop gericht beleid. Noodzakelijke kennis voor iedereen die geïnteresseerd is in de circulaire economie. Bekijk het korte video-interview met Fullerton.

logo ExpertBibliotheek

Rapporten op het gebied van Audit & Control, Actuariaat & Risk Management, Juridisch & Fiscale Zaken, Pensioenen, Schade & Hypotheken, Compliance en Investment Management.

Bekijk ons volledige overzicht op www.expertbibliotheek.nl.

logo CareerTube

Videoplatform met werkenbij video's van toonaangevende organisaties in de financiële wereld. Met een focus op de finance specialisatie zorgt de koppeling met de 17 (niche) vacaturesites van CareerGuide direct voor een relevant bereik.

Bekijk ons volledige overzicht op www.careertube.com.