VIDEO

De rol van de Accountant en Financial Professional bij het herstructureren

Video: De rol van de Accountant en Financial Professional bij het herstructureren

Webinar door MKB-herstructureringscoach  [1:20:34]

6-10-2021

Nieuwe wetgeving, Corona, digitalisering en duurzaamheid zorgen voor nieuwe economische uitdagingen. Veel ondernemers zullen de komende jaren dan ook aan de slag moeten met het moderniseren van hun business- en verdienmodel. Waarbij de onderneming soms niet ontkomt aan een stevige herstructurering, de Wet Homologatie Onderhands Akkoord (WHOA) is daarbij een goed instrument.

Voor de accountant en de financieel professional is het essentieel als deze de nodige kennis, competenties en vaardigheden bezit om ondernemers te begeleiden bij herstructurerings- en saneringsvraagstukken. Al dan niet in de rol van een door de rechtbank benoemde herstructureringsdeskundige of observator.

Voor accountants en financieel professionals die meer willen weten over herstructureren en saneren organiseerde MKB-herstructureringscoach op 5 oktober 2021 van 16.00 uur tot 17.30 het Webinar De accountant en financial professional als herstructureringsdeskundige

Tijdens dit Webinar zullen mr. Benne van Leeuwen, insolventieadvocaat en herstructureringsdeskundige, Arjaan van de Berg waarderingsspecialist en herstructureringsdeskundige en Jan Wietsma accountant en WHOA-deskundige ingaan op de specifieke rol van accountants en financieell professionals bij herstructureringen en saneringen.

logo ExpertBibliotheek

Rapporten op het gebied van Audit & Control, Actuariaat & Risk Management, Juridisch & Fiscale Zaken, Pensioenen, Schade & Hypotheken, Compliance en Investment Management.

Bekijk ons volledige overzicht op www.expertbibliotheek.nl.

logo CareerTube

Videoplatform met werkenbij video's van toonaangevende organisaties in de financiële wereld. Met een focus op de finance specialisatie zorgt de koppeling met de 17 (niche) vacaturesites van CareerGuide direct voor een relevant bereik.

Bekijk ons volledige overzicht op www.careertube.com.