VIDEO

IMD18 – BTW Actualiteiten

Intermediairdagen 2018

Btw actualiteiten

Tijdens deze sessie komt een aantal actuele btw onderwerpen aan bod. Uiteraard behandelen we de verwachte tariefverhoging van het verlaagde btw tarief van 6% naar 9%. Ook bereiden wij u voor op een belangrijke naderende wijziging in de kleine ondernemersregeling. De e-commerce wordt ook een belangrijk onderdeel van deze presentatie. U denkt wellicht dat uw klanten daar niet mee te maken hebben of krijgen maar vergis u niet, het begrip e-commerce is breed. Daarnaast passeren een aantal andere onderwerpen en aandachtspunten de revue. Ook als u minder goed thuis bent in de btw zou u deze sessie goed kunnen volgen.

www.intermediairdagen.belastingdienst.nl

logo ExpertBibliotheek

Rapporten op het gebied van Audit & Control, Actuariaat & Risk Management, Juridisch & Fiscale Zaken, Pensioenen, Schade & Hypotheken, Compliance en Investment Management.

Bekijk ons volledige overzicht op www.expertbibliotheek.nl.

logo CareerTube

Videoplatform met werkenbij video's van toonaangevende organisaties in de financiële wereld. Met een focus op de finance specialisatie zorgt de koppeling met de 17 (niche) vacaturesites van CareerGuide direct voor een relevant bereik.

Bekijk ons volledige overzicht op www.careertube.com.