VIDEO

Hybride werken: fiscale en arbeidsrechtelijke kaders

Video: Hybride werken: fiscale en arbeidsrechtelijke kaders

BDO Legal Podcast  [35:13]

BDO
4-5-2022

Na twee jaar (deels) thuiswerken als gevolg van de coronapandemie willen veel werkgevers en werknemers de voordelen van hybride werken behouden. Met hybride werken wordt steeds gekozen voor de werkplaats en werktijden die het beste passen bij het te verrichten werk en de behoeftes van de werkgever en de werknemer. Hierdoor kan vaak efficiënter worden gewerkt met een betere werk-/privébalans.

Hybride werken brengt echter ook uitdagingen met zich mee. Hoe zit het bijvoorbeeld met de fiscale vrijstellingen voor arbomiddelen, thuiswerkkosten en reiskosten? En wat zijn de aandachtspunten met betrekking tot de zorgplicht van werkgevers voor de (thuis)werkplek en het toekomstbestendig maken van arbeidsvoorwaarden? In deze podcast bespreken we het allemaal met onze specialisten Frank Werger en Ramy Mohamed.

Heb je een vraag naar aanleiding van deze podcast of behoefte aan juridisch advies? Neem dan gerust contact op via legal@bdo.nl 

logo ExpertBibliotheek

Rapporten op het gebied van Audit & Control, Actuariaat & Risk Management, Juridisch & Fiscale Zaken, Pensioenen, Schade & Hypotheken, Compliance en Investment Management.

Bekijk ons volledige overzicht op www.expertbibliotheek.nl.

logo CareerTube

Videoplatform met werkenbij video's van toonaangevende organisaties in de financiële wereld. Met een focus op de finance specialisatie zorgt de koppeling met de 17 (niche) vacaturesites van CareerGuide direct voor een relevant bereik.

Bekijk ons volledige overzicht op www.careertube.com.