VIDEO

Data-gedreven pensioencommunicatie met Alfred Kool en Mark Verschuren.

Video: Data-gedreven pensioencommunicatie met Alfred Kool en Mark Verschuren.

Webinar door AethiQs  [24:21]

AethiQs
23-3-2022

Een combinatie van alpha’s en beta’s gaat het vertrouwen in het nieuwe pensioenstelsel redden! Alfred Kool (Communicatiestrateeg) en Mark Verschuren (Data scientist) bespreken hoe data en technologie kan ondersteunen bij het relevant maken van pensioencommunicatie.

Drie quotes uit deze uitzending:

  1.  Alfred: “De pensioensector is - op het gebied van communicatie - een sector van bange mensen geworden. We moeten weer een beetje lef tonen”.
  2. Alfred: “Ik ben echt heel enthousiast over de combinatie van data en technologie ter ondersteuning van de communicatie kennis en kunde, we komen dicht bij de heilige graal als het gaat om relevant en persoonlijk communiceren”.
  3. Mark: “Het versterken van de pensioencommunicatie vraagt om een retailmatige aanpak: in kleine stapjes experimenteren en iedere keer aanpassen op basis van wat je leert uit die kleine stapjes”.

Meer kennis: https://aethiqs.nl/kennis/

logo ExpertBibliotheek

Rapporten op het gebied van Audit & Control, Actuariaat & Risk Management, Juridisch & Fiscale Zaken, Pensioenen, Schade & Hypotheken, Compliance en Investment Management.

Bekijk ons volledige overzicht op www.expertbibliotheek.nl.

logo CareerTube

Videoplatform met werkenbij video's van toonaangevende organisaties in de financiële wereld. Met een focus op de finance specialisatie zorgt de koppeling met de 17 (niche) vacaturesites van CareerGuide direct voor een relevant bereik.

Bekijk ons volledige overzicht op www.careertube.com.