VIDEO

Dutch Marketing Awards 2021 | Talkshow & uitreiking

Video: Dutch Marketing Awards 2021 | Talkshow & uitreiking

Video door Adformatie  [1:27:52]

23-4-2021

Donderdagavond zijn de bedrijven en personen die vorig jaar in Nederland de grootste marketingprestatie hebben geleverd, beloond met een Dutch Marketing Award. VodafoneZiggo werd door de vakjury bekroond tot Marketing Company of the Year. Boukje Taphoorn, Chief Marketing Officer van Bol.com, is uitgeroepen tot Marketeer of the Year.

De zevende editie van de Dutch Marketing Awards werd door duizend marketingprofessionals uit het hele land gevolgd via een livestream vanuit Capital C. De presentatie was in handen van Aljan de Boer (Trendsactive). De Dutch Marketing Awards, georganiseerd door NIMA, PIM en Adformatie, zijn de belangrijkste marketingprijzen van Nederland.

De vakjury’s, bestaande uit topmarketeers, oud-winnaars en onafhankelijke experts, keken naar prestaties in het kalenderjaar 2020. Een uitdagend marketingjaar waarin het vak meer dan ooit werd uitgedaagd zich van zijn beste te kant te laten zien. Winnaars in de overige categorieën waren Karma Kebab, Parfumado, Ajax en AFAS Software en Madeleen van de Pol van AFAS Software werd uitgeroepen tot Marketing Talent of the Year.

 

 

logo ExpertBibliotheek

Rapporten op het gebied van Audit & Control, Actuariaat & Risk Management, Juridisch & Fiscale Zaken, Pensioenen, Schade & Hypotheken, Compliance en Investment Management.

Bekijk ons volledige overzicht op www.expertbibliotheek.nl.

logo CareerTube

Videoplatform met werkenbij video's van toonaangevende organisaties in de financiële wereld. Met een focus op de finance specialisatie zorgt de koppeling met de 17 (niche) vacaturesites van CareerGuide direct voor een relevant bereik.

Bekijk ons volledige overzicht op www.careertube.com.