VIDEO

Julia over blockchain (full talk)

Julia Krauwer - Manager en expert op het gebied van Tokenization

ABN AMRO
5-6-2018

Het business model van een bank zoals ABN AMRO is vrij eenvoudig: vraag en aanbod bij elkaar brengen. Maar wat als we een deel van het aanbod al die tijd over het hoofd hebben gezien? En wat als nieuwe innovaties een oplossing kunnen bieden.

Alles kan een digitale vorm van waarde krijgen met een token. Een huis, een stukje van je huis, je spullen maar ook niet tastbare dingen zoals een patent, aandeel, een financieel product, je kennis en zelfs je data…

Wat als je bij de bank van de toekomst al je assets slim en veilig beschikbaar kunt stellen en daar geld mee kunt verdienen? Een nieuwe blik op aanbod die leidt tot een wereld waarin alles en iedereen waarde heeft.

logo ExpertBibliotheek

Rapporten op het gebied van Audit & Control, Actuariaat & Risk Management, Juridisch & Fiscale Zaken, Pensioenen, Schade & Hypotheken, Compliance en Investment Management.

Bekijk ons volledige overzicht op www.expertbibliotheek.nl.

logo CareerTube

Videoplatform met werkenbij video's van toonaangevende organisaties in de financiële wereld. Met een focus op de finance specialisatie zorgt de koppeling met de 17 (niche) vacaturesites van CareerGuide direct voor een relevant bereik.

Bekijk ons volledige overzicht op www.careertube.com.